Hoppa till sidans innehåll

Nyheter Westra Basket


Följande rekommendationer och rutiner gäller från och med idag 19 januari i WBDF:s seriespel.
 
 
Med utgångspunkt i de senast meddelade restriktionerna (10 januari) planerar WBDF för att vårens seriespel kommer att starta som planerat 15-16 januari.
 
Med anledning av den ökade smittspridningen och de restriktioner som följer så är vi tvingade att flytta de Föreningskonferens som var planerad till nu på lördag, 15 januari.
 
Westra Sveriges BDF inbjuder härmed till Årsmöte torsdag 17 mars 2022 kl 18:30.
 
Westra Sveriges BDF inbjuder härmed till Årsmöte torsdag 17 mars 2022 kl 18:30.
 
Vi har idag beslutat att ställa in Westras Skills Camp den 15-16 januari efter Regeringens Presskonferens igår.
 
Här kommer Storlistan med alla matcher i vårens ungdomsserier. Vi vill att föreningarna senast 5 januari rapporterar in sina hemmamatchtider till filippa@westrabasket.se.
 
De senaste veckorna har ett antal matcher på kort varsel ställts in på grund av sjukdom. Vi på WBDF har försökt att kommunicera ut snabbt till berörda lag och domare för att minimera effekterna av sena besked.
 
Nu är det snart dags för Läger 2 av Westras Skills Camp.
 
WBDF välkomnar representanter för distriktets föreningar till en spännande dag där vi sätter fokus på Basketutveckling!!
 
Vi har nu sammanställt era önskemål, nyanmälningar och urdragningar samt tagit hänsyn till höstens resultat i de olika serierna och nivåerna. Detta har resulterat i en preliminär serieindelning som ni hittar bifogat.
 
 
Välkomna till Gothia Arena i januari där vi erbjuder ett stort antal fysiska träffar i de olika kurserna för tränare och domare.
 
Inledningsvis, tänk på att dessa rutiner är till för att undvika onödig smittspridning och de konsekvenser som det kan få!!
 

sisu_webb_banner_250x190_samverkan

Stöd Marbo Basket genom Svenska spel

Följ Mark Basket i din Smartphone

appstoregoogle

 

Postadress:
BK Marbo - Basket
Box 167
51122 Kinna

Besöksadress:
Boråsvägen 15
51122 Kinna

Kontakt:
Tel: 0730338481
E-post: marbobasket@hotmail....

Se all info