Hoppa till sidans innehåll

Nyheter Westra Basket


Helgen 13-14 januari 2018 genomförs andra Utbildningshelg Basketball Academy West i Gothia Arena. Nedan finns en uppdaterat översikt med anmälda deltagare t.o.m. 14 december. Sista dag för anmälan är söndag 17 december 2017.
 
Helgen 13-14 januari 2018 genomförs andra Utbildningshelg Basketball Academy West i Gothia Arena. Nedan finns en uppdaterad översikt med anmälda deltagare t.o.m. 14 december. Sista dag för anmälan är söndag 17 december 2017.
 
Då har vi mottagit alla önskemål om flyttningar, urdragningar och nyanmälningar av lag och hoppas att vi inte missat nåt!
 
Den 15 december släpps föreningsbiljetterna till en av de bästa landskamper som har spelats på svensk mark. Sverige har sitt kanske bästa landslag någonsin och möter Italien, med WNBA-mästarinnan Cecilia Zandalasini.
 
Sverige kommer att spela mot världsnationen Italien i Borås den 10 februari 2018. De svenska damerna har fått en smakstart på EM-kvalet med två raka segrar och tar sig nu an Italien i Borås.
 
Tyvärr har Onsala Pirates dragit ur sitt lag i Region DU20.
 
Spelprogrammen för december månads Easy Basket-sammandrag är klara och hittas nedan tillsammans med uppdaterade listor över anmälda lag.
 
Spelprogrammen för december månads Easy Basket-sammandrag är klara och hittas nedan tillsammans med uppdaterade listor över anmälda lag.
 
Då var det äntligen dags att blicka framåt till våren!
 
Onsdag 6 december kl 18-21 är det Domar- och Basketcafé på kansliet. Alla basketintresserade är Varmt Välkomna in för en kombination av basketmötpunkt och fika.
 
Totalt 13 föreningar var representerade på konferensen som fokuserades på Värdegrund, Fair Play och Behålla-Utveckla.
 
Då var det äntligen dags att blicka framåt till våren!
 
Andra Utbildningshelg Basketball Academy West arrangeras 13-14 januari 2018 i Gothia Arena. Välkommen med era anmälningar senast 17 december. Det är först till kvarn som gäller.
 
De lag som anmält sig till föregående sammandrag i november är automatiskt anmälda. Ber alla lag som önskar avstå eller tillkomma inför december att maila om detta, oavsett om ni har gjort detta tidigare. Då undviker vi missförstånd.
 
EB Orange som arrangeras 25 november i Sundahallen, Stenungsund.
 

sisu_webb_banner_250x190_samverkan

Stöd Marbo Basket genom Svenska spel

Följ Mark Basket i din Smartphone

appstoregoogle

 

Postadress:
BK Marbo - Basket
Box 167
51122 Kinna

Besöksadress:
Boråsvägen 15
51122 Kinna

Kontakt:
Tel: 0730-338481
E-post: This is a mailto link

Se all info